Путлерівськi найманці – ХАМАСівці – ДОНБАСівці втрачають популярність та підтримку руснацфашистів

В загоні польового командира бойовиків “Мотороли”, який на даний момент блокує Донецький міжнародний аеропорт, росте невдоволення командиром.

Зазначимо, що самого “Моторолу” звинувачують в привласненні грошових надходжень на дуже серйозну суму, а також у великій кількості людських жертв. У загоні “Мотороли” – “Спарта “- воює ще один польовий командир під псевдонімом “Лето”. Він збирає навколо себе найбільш “безбашенних” соратників і йде на відкрите протистояння з “Моторолою”, аж до виходу зі складу його підрозділу. Крім того, подібні тенденції проявляє ще один бойовик на прізвисько “Мебельщик” також звинувачує “Моторолу” в нездатності організувати облогу і штурм аеропорту.

Якщо раніше підрозділ “Мотороли” воював, в основному, з добровольчими батальйонами, то тепер в аеропорту він має справу, крім добровольців, з бійцями 93-й мехбригади, яких противники вже прозвали кіборгами. Незважаючи на те, що проросійські ЗМІ повідомляють про серйозні жертви з українського боку в донецькому аеропорту, картина прямо протилежна. Бойовики масово гинуть на підступах до об’єкта, що і призводить до виникнення подібних конфліктів у бойових підрозділах.

Справжнє ім’я “Мотороли” Арсеній Павлов, він уродженець республіки Комі, який здобув популярність в результаті прямих трансляцій боїв в районі Слов’янська в травні 2014 року. Після відступу зі Слов’янська Ігор Стрелков нагородив “Моторолу” “Георгіївським хрестом Новоросії”.

У РНБО заявили, що ситуація в Донецькому аеропорту стабільна і контрольована.

Дмитро Сньєгірьов. Луганськ, Співголова “ГІ ПРАВА СПРАВА”

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.