З ДНЕМ ПЕРЕМОГИ

“НРІ ДІМ ДАВИДА” – Юдейський національний Рух він є аналогом Народного Руху України, ЕРЕЦ ІСРАЕЛЬ поздоровляє всіх юдеїв і ГЕРЕЙ-ЦЕДЕК з ДНЕМ ПЕРЕМОГИ! Цей день Перемоги маккабеїв над елінистами, греками, котрі прагнули насадити свою культуру, свої звичаї, свою віру. ГЕРЕЙ-ЦЕДЕК – вони є праведниками-героями, які повернулися до боротьби за волю свого народу, або ті, хто мав іскри юдейскої душі у чужому тілі, котра зі всіх сил прагнула стати частиною свого народа. .

Перемога відбулася у Хануку, було зроблено Храм найчистішим і було знайдено тільки одну пляшку з оливковою олією для світильників з печаткою першосвященника, і вони горіли 8 днів. Ми мусимо пам’ятати про головне чудо Хануки, що незважаючи на те, що подавляюча більшість євреїв видалилися від Всевишнього і його заповідей, але юдеям, бо вони віддані національними ідеалам Тори та її законам, вдалось отримати не тільки військову перемогу над ворогами, але і духовну – і повернути своїх співбратів до Тори, яка є як українське святе письмо ЄВАНГЕЛІЄ. Адже наш Ісус Христос народився у Назареті на землі Обітованній ЕРЕЦ ІСРАЕЛЬ, але він там і досі є коханим пророком якого споконвічно жиди-юдеї і зараз звуть “ІШУА – це наш Святий Пророк!”.

Від редакції РУХ ПРЕС:

За часів “РЕГІАНАЛЬНОЇ” влади за словами нашого друга письменника Юрія Винничука: Депутат Партії Регігандонів пан Калісониченко назвав у коментарі газеті СЕГОДНЯ, що сайт РП: “Есть сверхжидовствующим в Украине”. Виходячи з принципу : “Бєй жидов – спасай Расєю, а євреєв нє трожь!”.

Всі Путлерівці руснацфашисти поставляють ракети ГРАД ХАМАСу з ДОНБАСу та сектору ГАЗА. Бо це робиться для знищення обох братніх країн, адже більше сотні років на Західній Україні – Львів, Тернопіль, Ченрнівці – звучало і звучить: ” Українці і Жиди були й досі є Брати!”. “Але не мосалі!”.

За повідомленнями представників НРІ було пояснення, що москальська термінологія за часів Сталіна створила назву братніх народів “Єврєї і Хахлі”.

Багаторічні друзі і партнери РП – Інформаційно – Ідеологічна Рада Юдейського Національного Руху ЕРЕЦ-ІСРОЕЛЬ “ДІМ ДАВИДА” :

Міхаель Гольденберг – він є голова НРІ. Рамі Суріс – Секретар НРІ. Борис Давид Балте – молодий воїн ЦАХАЛу у секторі Газа. Міхаель Павлов знаменитий лікар Ізраїлю з освітою в Україні. Еміль Елі. Валерій Піщулін – відомий проукраїнський публіцист. Барух Альтерман. Гарік Мазор, Алекс Меїр Горштейн, Зиновій Бадрин…

Більшість матеріалів цих відомих публіцистів можна було прочитати на інтернет-виданнях RUKHPRESS, ISRADEM.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.