Саакашвілі мають притягнути до відповідальності за фінансування антиукраїнських громадських організацій

«Ще 25 січня 2016 року я направив депутатське звернення Голові Одеської ОДА Михайлу Саакашвілі з вимогою втрутитись та зупинити фінансування Асоціації жіночих організацій Одеській області в сумі 440 тисяч гривень, передбаченого пунктом 2.8 Обласної цільової програми соціальної підтримки населення на 2016-2017 роки «Турбота та захист», – повідомив народний депутат України Віталій Купрій на своїй сторінці в Фейсбук.

Повідомлення Редакції РП: Нераз дехто від Civil.Ge News у Тбілісі повідомляли на РП,що нашою мовою наша країна називається Картвело, а трохи давніше називалася СААККАРТВЕЛО на честь нашого президента МІШИ Саакашвілі, Націоналіста нашої Грузії і ворога та противника Адольфа Путлера. який у 2008 році напав на наше Картвело, а потім на Україну!

Як відомо, Голова цієї Асоціації Світлана Дегуляр активно виступала проти Революції Гідності, Євроінтеграції України та підтримувала режим Януковича (http://volnorez.com.ua/novosti/predsedatel-associacii-zhenskix-organizacij-odesskoj-oblasti-situaciya-v-strane-doxodit-do-nedopustimoj.html).

Рішення щодо фінансової підтримки не могло бути без участі Голови Громадської ради при Одеській ОДА Таміли Афанасьєвої, яка відома одеситам своїм відношенням до «руського миру» та як організатор декількох заходів на підтримку сепаратистів із Криму та Сходу України (http://oberig.od.ua/2016/oberig-sposterigaye-za-rozpodilom-byudzhetnih-koshtiv/). «Оскільки, в порушення законодавства України, Міхаельом Саакашвілі так і не була надана відповідь на моє депзвернення, сьогодні я звернувся до Відділу контролю Апарату ВРУ з вимогою скласти протокол про вчинене ним адміністративне правопорушення, передбачене ст. 188-19 КУпАП», – наголосив парламентар.

Після передачі протоколу на розгляд до суду, Саакашвілі мають оштрафувати на суму до 425 гривень. «Може це мотивуватиме Голову Одеськоі ОДА реагувати на кричущу несправедливість. Адже державне фінансування антиукраїнських громадських організацій має бути зупинено!», – резюмував Віталій Купрій.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.